Europa Conference League

«H πιο δυνατή στιγμή του τελικού»: To ποστάρισμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον μικρό Γιάννη στον ιστορικό τελικό!

Mε ένα μακροσκελές ποστάρισμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του μικρού Γιάννη, στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Tην πιο «δυνατή» στιγμή του τελικού του Εuropa Conference League, παρουσίασε στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μόλις δυο ημέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έγιναν η πρώτη ομάδα που έφερε ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα, η Πειραιώτικη ΠΑΕ, θέλησε να «εξιστορήσει» το πως βρέθηκε στην OPAP Arena, ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Στο ποστάρισμα αναφέρεται ότι ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έδωσε το «παρών» έπειτα από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και έπειτα από τη συζήτηση που είχε με τον Κωνσταντή Τζολάκη στο 2-0 του «δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι κράτησε ως «κειμήλιο» τη φανέλα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ότι συμμετείχε και στον γύρο του θριάμβου.

«Η πιο «δυνατή» στιγμή του τελικού ήταν με τον μικρό Γιάννη!

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα η οποία κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Εκατομμύρια φίλαθλοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά από τις πιο όμορφες και έντονες συναισθηματικά στιγμές του τελικού ήταν αυτή που σημειώθηκε μετά την απονομή του τίτλου στην ομάδα.
Συγκεκριμένα, όταν ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, φώναξε τους παίκτες του Ολυμπιακού να κατευθυνθούν προς το μέρος του Γιάννη Παπαστεφανάκη. Άπαντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και αγκάλιασαν όλοι μαζί τον μικρό. Έβγαλαν μαζί του φωτογραφίες και του έδωσαν το τρόπαιο.
Η ιστορία του 14χρονου Γιάννη με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κινείται με ειδικό αμαξίδιο, άρχισε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 12 Μαΐου. Ο μικρός Γιαννάκης είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όμως μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε από τον Κωνσταντή Τζολάκη να βγάλουν μια φωτογραφία, αλλά και να μιλήσει μαζί του. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αγκάλιασε τον μικρό και ο Γιάννης μιλώντας στον Τζολάκη του είπε: "Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Europa Conference League".

Αμέσως μετά τη συνάντηση αυτή, ο κ. Μαρινάκης με προσωπικές του ενέργειες κάλεσε τον Γιάννη Παπαστεφανάκη στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο μικρός Γιάννης, μεγαλωμένος στην Άμφισσα της Φωκίδας, έχοντας καταγωγή και από την Κρήτη, έδωσε το «παρών» στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου πανηγύρισε μαζί με τους «ερυθρόλευκους» την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Είχε την ευκαιρία να δει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και να πάρει τη φανέλα του, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Μαρινάκη. Ο μικρός Γιάννης συμμετείχε στον γύρο θριάμβου μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί και το τρόπαιο του Conference League! Ο πατέρας του Γιάννη δεν μπορούσε να κρύψει τη βαθιά του συγκίνηση.»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x